What People Writes

Outstanding Blog

Discover key strategies for managing remote teams effectively.

BURNiT ZORGT VOOR U

BURNiT

Verwarming met zonnecollectoren!
The trust rating is high. Might be safe.

BURNiT ZORGT VOOR U.

Als je af wilt van de hoge verwarmingskosten op gas, zijn er een paar stappen die je moet nemen om dat voor elkaar te krijgen. Ten eerste moet u beslissen welk type verwarming u in uw huis wilt. Om dit te kunnen doen, moet u weten welke brandstof u wilt gebruiken om zuinig te zijn. Warmtepomp, zonnecollector, centrale verwarming op hernieuwbare brandstof (biomassa)?
Een warmtepomp zonder zonnepanelen is op dit moment niet realistisch met de huidige elektriciteitsprijzen. Daarom is het noodzakelijk om zonnepanelen te installeren. Dit brengt extra kosten met zich mee en na 20 jaar moeten ze worden vervangen. En weer kosten.
Zonnecollector is een goede oplossing. Je betaalt eenmaal voor de apparatuur en krijgt het hele jaar door gratis energie van de zon. Maar kan niet zijn dat er geen nadelen. Er is één nadeel aan zonnecollectoren. Hij werkt ‘s nachts niet omdat er dan geen zonlicht is. Degenen die denken dat het bij slecht weer ook niet werkt, moet ik teleurstellen. Hij werkt zelfs bij bewolkt weer. Ja, met minder efficiëntie, maar het werkt.

Zoals je op de foto hieronder kunt zien, met een luchttemperatuur van 17,4 graden, is de temperatuur van de collector 45,9 graden. Dit is 2,64 keer de luchttemperatuur. Met andere woorden, de collector is 260% efficiënt. En dat vertelt je dat bij 97% bewolking de collector perfect werkt. Dat betekent dat BURNiT VTC-collectoren geen direct zonlicht nodig hebben… Zonlicht, ook al wordt het verstrooid door wolken, is voldoende.

Dat is een voorbeeld van online controle:

 

BURNiT

 

 

Zoals je kunt zien, werkt het in 97% bewolking. En de temperatuur in de boiler is voldoende om het huis te verwarmen. En warm water in huis te hebben. Vooral als je vloerverwarming in huis hebt.

Laten we even teruggaan naar het nadeel van de zonnecollector. Het feit dat hij ‘s nachts niet werkt, kan worden gecompenseerd door de cv-ketel ‘s nachts aan te zetten. Maar nogmaals, gas…. Nee, we gaan de andere kant op. We gaan hernieuwbare energiebronnen gebruiken. In het bijzonder houtpellets of biomassa. Pellets zijn nu zelfs goedkoper dan gas. Dit is al bewezen door ervaring in verschillende centrale verwarmingsinstallaties. De BURNiT cv-ketels zijn zo zuinig dat 3 ton pellets genoeg zijn om één huis te verwarmen. Tegen de huidige prijzen is dat ongeveer € 1000 voor het hele seizoen. Niet zo veel, durf ik te zeggen, en dit is zonder zonnecollector. Dus met zonnecollector zal nog goedkoper zijn. Praktisch energieonafhankelijk.

 

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden in uw huis of productiefaciliteit te begrijpen en te waarderen.
We maken alle berekeningen en geven je een gratis offerte.

 

BURNiT

 

Producten en modellen

Views: 0

Beste wensen in het jaar 2024 in een promo!

PROMO!

promo
BURNiT ADVANT 13 KW

Beste vrienden!
Het nieuwe jaar 2024 is aangekomen. Heeft iedereen zijn cadeautjes gekregen? Degenen die dat nog niet hebben, moeten opschieten!
Alleen tot 15/01/2024 gaat de promo door – 50% voor het nieuwe jaar!
Ongekende kans! Centrale pelletkachel van de fabrikant voor slechts 1875€ zonder btw. Dit is nog nooit eerder gezien in België!

 

Views: 0

SOLDEN tijdens de kerst!

solden

Kerstactie soldenVanaf 15/12/2023 t.e.m. 15/01/2024 er is een winteractie!

 

Er is echt uitzonderlijke actie! Solden tijdens midden seizoen!

3 modellen van onze partner BURNiT CV pelletkachels aangeboden op echt verlaagde prijs!

En nog 1 model van Servische ALFA PLAM Alfa Term 20 pellet!

Welke modellen zijn precis?

 1. BURNiT ADVANT
 2. BURNiT VISOIN
 3. BURNiT CONCEPT

Exclusief voor maar een maand! Omdat iedereen moet voor kerst en nieuwe jaar cadeaus en warmte hebben!

Opgelet!

Bij de verlaagde prijzen levering zijn niet gratis! Binnen België ook!

Ook verkorte periode van garantie in de plaats van 24 maanden 6 maanden maar.

Meer vragen? Schrijf dan bericht naar info@energieadvisor.be

Of bel op +32491733727

Views: 1

Verwarmt u met pellets?

Verwarmt u met pellets?

Dan hebt u recht voor een premie van België!
Verwarmt u met pellets

Premie van 250 euro voor gezinnen die met pellets in bulk verwarmen

Huishoudens die hun hoofdwoning verwarmen met pellets in bulk, krijgen een premie van 250 euro netto. Dat heeft de federale regering beslist.

Die maatregel heeft als doel burgers financieel te steunen en hen te helpen het hoofd te bieden aan de stijgende prijzen voor de verwarming van hun woning. Concreet gaat het om burgers die

 • hoofdzakelijk met pellets verwarmen
 • de verwarmingstoelage van 300 euro (stookolie/propaan) niet hebben ontvangen
 • het basispakket gas of het sociaal tarief voor gas niet hebben ontvangen.

.

Er zijn 2 soorten formulieren, afhankelijk van uw type woning:

De federale regering kent een pelletpremie toe van 250 euro netto aan huishoudens ter compensatie van de gestegen energiekosten. Die unieke en forfaitaire premie wordt aan een huishouden toegekend voor de aankoop van pellet in bulk bestemd voor de verwarming van hun hoofdverblijfplaats. De premie heeft betrekking op leveringen uitgevoerd door een bedrijf tussen 1 juni 2022 en 31 maart 2023.

Views: 189

Verwarming met pellets

Verwarming met pellets

Verwarming met pellets

is nu 40% goedkoper dag met gas.

Dus is de moment om uw gaskachel op pensioen te sturen.
Op stock zijn pelletkachels MET CENTRALE VERWARMING. Dus geen discomfort in verre kamers. Uw radiatoren in ganse huis zullen warm zijn.
De prijzen en meer info op https://energieadvisor.be
GSM: +32491733727
Verwarming met pelletkachels

Views: 193

Alternatieve verwarming op biomassa. Of de ervaringen van andere landen in vroegere tijden.

In deze moeilijke tijden ontvangen veel mensen facturen voor gas vanaf 400 euro… Het is veel en veel gezinnen kunnen het zich niet veroorloven. Het is nodig om het gasverbruik te verminderen (en het is geen zomer en je wilt warmte). Of we moeten de warmtebron veranderen.
Momenteel is er een voorstel om de warmtebron te veranderen. Omdat we het ons niet kunnen iets te doen om de gasprijs te veranderen.
Wat zijn de beschikbare bronnen?
Zonne-energie, aardwarmte. Als optie, maar het omzetten en overbrengen van deze energie naar ons huis vergt ook een energie- en financiële investering. De elektriciteitskosten zijn momenteel ook erg hoog. En er is geen tijd bekend om deze situatie te stabiliseren.
Bovendien houdt zonne-energie ons alleen overdag warm en moeten we ‘s nachts energie van het net kopen.
Warmtepompen hebben een zeer hoog energieverbruik.
Wat zijn de andere opties?

Wat is de ervaring van andere landen in vroegere tijden in een soortgelijke situatie? Wat doen mensen in landen waar geen of onvoldoende aardgas is? En hun ervaring met decentralisatie.
 
Biomassa. Nou, dat is een wetenschappelijke uitdrukking… En in normale woorden, het is brandhout of pellets. Wat voor ons op dit moment heel betaalbaar is. Gelukkig is het, ondanks eind oktober, behoorlijk lenteweer. Het is +18 tot 20 graden. Maar ik denk niet dat het zo zal blijven in november, december en nog minder na het nieuwe jaar. Er komt koud weer en we willen dat onze kinderen warm en droog zijn. Hoe kunnen we daarvoor zorgen? Ik heb dit probleem zelf technisch opgelost. Ik heb een houtgestookt fornuis geïnstalleerd en aangesloten, parallel aan de gasketel.
Hout is vijf keer goedkoper dan gas. U kunt nog steeds gemakkelijk brandhout vinden voor 50-60 euro per kubieke meter, en met levering. En dat in plaats van 400€/maand.
Ja… Ik kan het gegiechel vanuit de woonkamer al horen… Je weet wel, een vuurtje maken in het midden van het huis… Ik zal naar die wijsneuzen kijken als ze hun gasrekening niet kunnen betalen en het midden in de winter door Fluvius wordt afgesloten… Wat gaan ze doen? Ja… Hetzelfde, alternatieven zoeken om hun kinderen warm te houden en voor hen te koken.
Voorlopig is er dus een kans om over te schakelen op alternatieve verwarming voor hun huizen. Zoals ze zeggen voordat het te laat is. Waarom? Het is eenvoudig. Vanwege de energiecrisis ondervindt ook de productie van deze kachels moeilijkheden en verminderen veel fabrieken hun productie, waardoor een tekort aan deze kachels ontstaat. De fabriek in Griekenland is bijvoorbeeld volledig stilgelegd. De productiewebsite is gehackt en er wordt gewerkt aan het herstel ervan. Maar ja, waarom hebben we de website nodig als de fabriek niets produceert en de magazijnen leeg zijn?
Maar goed, daar gaat het niet om…
Ik bied een levering van hout en pellet kachels met centrale verwarming rechtstreeks van de fabriek. Als u een bestelling van 30 tot 40 kachels tegelijk plaatst, liggen de prijzen aanzienlijk lager dan de gangbare marktprijzen in België. We bedoelen een collectief bod. Ik ben bereid de verschillende biedingen samen te voegen en een collectieve aankoop te organiseren.
De installatie van deze kachels is niet te moeilijk of te duur. Als u ze parallel met een gas- of olieboiler aansluit, zijn er geen extra kleppen en veiligheidsvoorzieningen nodig, aangezien het huidige veiligheidssysteem wordt gebruikt. En de werking van een houtkachel is heel anders dan die van een gas- of olieketel. Je zou een houtkachel niet roodgloeiend stoken om het water in de radiatoren te laten koken. Het gaat erom het huis op de juiste temperatuur te houden. En daarvoor hoeft u alleen maar de inkomende luchtstroom naar het fornuis af te sluiten.
Ja, een schoorsteen is nodig. Je kunt niet zonder. Veel huizen hebben er al een. En je kunt een bestaande gebruiken. Heeft u die niet, dan kunt u een dikwandige stalen schoorsteen gebruiken. Uit persoonlijke ervaring is gebleken dat het qua prijs-kwaliteitverhouding en duurzaamheid een waardevolle oplossing is. In 6 jaar gebruik van zo’n pijp is er niets mee gebeurd.
Voor meer informatie over kosten en levertijden van boilers kunt u terecht op onze website

Views: 233

Waarom moet ik een overstap overwegen?

Waarom moet ik een overstap overwegen?

      In het eerste kwartaal van 2020 daalde de gemiddelde elektriciteitsfactuur met 8,3 procent ten opzichte van een jaar eerder. Voor aardgas betaalde u gemiddeld zelfs 16,8 procent minder. Dat blijkt uit cijfers van het Prijzenobservatorium van de federale overheidsdienst Economie (*).

Die daling zet zich tijdens de coronacrisis verder wegens een lagere vraag naar energie. Bovendien zorgen zon en wind voor een hoge productie van hernieuwbare energie. Als u al een tijdje geleden een contract afsloot of dat stilzwijgend verlengde, dan betaalt u waarschijnlijk meer dan het actuele marktaanbod.

Daarbij komen nog de tariefverschillen tussen de energieleveranciers, die soms oplopen tot honderden euro’s. Vooral via commerciële vergelijkingssites is de marge tussen de hoogste en de laagste prijs opmerkelijk. Een simpele test via mijnenergie.be verraadt dat het verschil tussen de goedkoopste en duurste aardgasleverancier meer dan 400 euro bedraagt!

Bereken hier hoeveel u mogelijk bespaart op uw energiefactuur door van energieleverancier te wisselen.

Energy kost geld

Views: 233

Tips voor gedrag en kleine aanpassingen

 •       Tips voor gedrag en kleine aanpassingen
  Besparen hoeft niet altijd veel geld te kosten. Wel soms een verandering van gewoontes, een beetje van uw tijd of een kleine moeite.

  Als 2,5 miljoen gezinnen het sluipverbruik van de tv-decoder uitschakelen, loopt de jaarlijkse besparing op tot 42,5 miljoen euro of 212 miljoen kWh. Voor de decoders alleen hebben we een elektriciteitsproductiecapaciteit van 25 MW nodig.

   

 • Met deze vele tips en aanpassingen beperkt u uw energieverbruik, de meeste kosten u niks!

  Verwarmen en koelen

  Trek een (extra) trui aan en bespaar 7% energie door de verwarming 1 °C lager te zetten.
  Laat ’s nachts, of als overdag niemand thuis is, de temperatuur in de leefruimten zakken tot 15 à 16 °C.
  Elektrische bijverwarming kan nuttig zijn om heel kort een badkamer op te warmen, maar probeer het gebruik ervan te beperken.
  Of zet ernaast uw huidige gas- / mazoutkachel cv een pelletkachel cv of een pelletketel cv voor uw huis op te warmen. dat zal 50% besparing inbrengen.
  Sluit ’s avonds de gordijnen of rolluiken.
  Te warm? Kies voor zonwering. Zolang het buiten warmer is dan binnen, houdt u rolluiken, ramen en gordijnen best dicht. Zet als het afkoelt zoveel mogelijk open.
  De airco is een ware energievreter. Gebruik hem zo weinig mogelijk, een ventilator is een veel zuiniger alternatief.

 • Verlichting

  Nog gloeilampen of halogeenlampen in huis? Op plaatsen waar het licht vaak brandt, vervangt u die beter door spaarlampen of de nog energiezuinigere led-lampen. Kies voor binnenshuis warmwitte leds. Ze zijn gezelliger. Sommige leds zijn ook dimbaar.
  De energiezuinigste lamp is de lamp die niet brandt. Schakel bij het verlaten van een kamer of een gang de lampen daarom altijd uit, ook ledlampen en spaarlampen, tenzij je onmiddellijk terugkeert.

  Wassen, drogen en strijken

  Nieuwe grote huishoudtoestellen hebben een energielabel. Dat label geeft informatie over het energieverbruik. Een apparaat met een A+++-label is in zijn klasse het energiezuinigst. Toestellen met een G-label zijn het minst zuinig.
  Een droogkast met C-label verbruikt per droogbeurt 3 à 4 kWh, of ongeveer 0,75 euro. Dat betekent 150 euro per jaar voor wie vier machines per week droogt. Ondertussen zijn er droogkasten met A+++-label die 5 keer minder (!) elektriciteit verbruiken dan de meeste droogkasten die nu in gebruik zijn. Dat is goed voor een besparing van 120 euro per jaar.

  Wassen

  Gemiddeld verbruikt een wasmachine met een energielabel A+ of beter zo’n 0,5 tot 0,75 kWh (of 10 à 15 eurocent) per wasbeurt. De zuinigste wasmachines verbruiken ongeveer 100 kWh per jaar (of 20 euro) voor 4 wasbeurten per week. Een oude wasmachine verbruikt gemiddeld 200 à 300 kWh per jaar (40 à 60 euro per jaar).
  Voor de witte was is 60°C meestal ruim voldoende. Kies hogere temperaturen als het echt nodig is.
  Een volle machine. is voordeliger dan twee keer een halfvolle machine laten draaien.
  Goed gezwierd wasgoed (op 1200 à 1600 toeren/minuut ) verkort de droogbeurt, dat bespaart 20 à 25% energie van de droogkast.

  Drogen

  Ook buiten de zomermaanden kan de was nog dikwijls buiten drogen, op een rekje of aan de waslijn. Een beetje zon en wind volstaan. Op regenachtige dagen kan het droogrekje ook gewoon binnen.
  Stofdeel­tjes belemmeren het wegblazen van de warme, vochti­ge lucht. Daardoor verbruikt een droogkast extra energie als de stoffilter niet leeggemaakt is.

  Strijken

  Bespaar op strijkwerk door de droge was onmiddellijk op te plooien. Een uur strijken verbruikt al snel 1,5 tot 2 kWh of 30 à 40 eurocent.

  In de keuken

  Sinds juli 2012 mogen alleen nog koelkasten en diepvriezers met een label A+ of beter verkocht worden.
  A+ is 20% zuiniger dan A; A++ is 40% zuiniger dan A en A+++ is 60% zuiniger dan A. Een koelkast van 350 liter uit de jaren 90 met een C-label kost ongeveer 60 à 80 euro per jaar aan elektriciteitskosten (300 à 400 kWh), met een recenter A-label zo’n 40 à 50 euro. Toestellen met een A+++-label verbruiken amper 15 euro (75 kWh) per jaar.

  Koelkast

  De ideale temperatuur is 4 tot 6 °C. Elke graad lager komt overeen met 5% extra verbruik.
  Hoe meer u in de koelkast stopt, hoe meer hij verbruikt. Anders dan bij een diepvriezer, beperkt u zich hier dus beter tot het strikt nodige.
  Open de koelkast zo kort mogelijk.
  Zet er geen warme voedingswaren in uw koelkast. U kunt er wel ingevroren producten in ontdooien. Ze helpen de koelkast koud houden.
  Tenzij de koelkast het automatisch doet, doet u er goed aan hem regelmatig te ontdooien. Vocht dat zich op de wanden afzet, bevriest. De rijmlaag doet het rendement dalen en het stroomverbruik stijgen.

  Diepvriezer

  Stel de ideale temperatuur in: – 18 °C. Elke graad lager komt overeen met 5% extra verbruik.
  Ontdooi de diepvriezer regelmatig. Een ijslaag van 2 mm verbruikt 10% meer, of zo’n 5 euro extra per jaar.
  Vul uw diepvriezer zoveel mogelijk. Desnoods vult u de lege ruimte op met piepschuim. Zo kan er bij het openen van de diepvriezer minder warme lucht naar binnen stromen.
  Ook een diepvriezer slaat op hol van warme eetwaren. Laat producten die u wil invriezen eerst afkoelen in de koelkast. In de winter kan u ze eerst een tijdje buiten zetten.

  Afwassen/vaatwasser

  De kleine elektrische boiler (5 à 10 liter) in de keuken is een (vaak onopgemerkte) energievreter, die kan concurreren met een oude koelkast of diepvriezer. Vaak staat de keukenboiler continu op. U kunt er ook voor kiezen om hem overwegend uit te laten en pas aan te zetten wanneer u warm water nodig heeft.
  Met de hand afwassen is trouwens niet zuiniger dan afwassen met de vaatwasser. Als u de vaat met de hand doet, moet u warm water hebben voor het sopje en om te spoelen. Dat water zal u meer dan waarschijnlijk minstens één keer vervangen omdat het te vuil of te koud wordt. Zo verbruik u al snel minstens 10 liter water. De betere nieuwe vaatwassers zijn uitgerust met sensoren die de beladings- en vervuilingsgraad bepalen en daarna zorgen voor precies de nodige hoeveelheid water, de juiste temperatuur en het passende wasprogramma. Zet de vaatwasmachine pas aan als ze helemaal vol is.

  Koken

  Elektrische kookplaten blijven nog een tijdje nawarmen. Schakel ze uit even voor het einde van de bereidingstijd, en maak gebruik van de restwarmte. De energiezuinigste elektrische kookplaat werkt op inductie. Inductieplaten verbruiken 40% minder energie dan een klassieke elektrische kookplaat.
  Voor het bereiden van kleine hoeveelheden verbruikt een microgolfoven ongeveer 50% minder energie dan een klassieke oven. Wanneer u in een microgolfoven grote hoeveelheden voedsel wil opwarmen, spreidt u het voedsel best uit in een platte schotel. De golven dringen dan gemakkelijker door tot de kern, waardoor de verwarmingstijd korter wordt.
  Verkort de duur van uw ovengebruik: voorverwarmen is niet altijd nodig: warmeluchtovens bijvoorbeeld alleen voor rosbief en fijn gebak. Schakel al enkele minuten voor het einde van de bak- of braadtijd uit en benut de “nawarmte” in de oven om de borden te verwarmen en beperk het openen van de deur tot een minimum.
  Laat ook de afzuigkap niet langer aanstaan dan nodig is en zet ze niet altijd op maximale capaciteit. De afzuigkap voert niet alleen kooklucht, maar ook uw warmte weg. Reinig of vervang regelmatig de filters. Vet laat minder lucht door en vermindert het rendement van de afzuigkap.

  Koffiezet

  De koffiezet kan meteen na gebruik uit, als u de warme koffie in een thermos giet.

  Ontspanning

  Tot 10% van het elektriciteitsverbruik in de woning is sluipverbruik: lampjes, tijdsaanduidingen,… die continu verbruiken omdat de apparaten niet volledig uit geschakeld zijn. Het ergst zijn de decoders, opladers, tv’s en modems. Zet apparaten zoveel mogelijk helemaal uit met een aan/uit-knop of via een stekkerdoos.
  Tv en decoder

  Een tv-decoder verbruikt ongeveer 20 watt per uur, en nog steeds 12 à 14 watt in stand-by. Als u elke dag 4 uur kijkt en de decoder 20 uur in stand-by laat staan, betekent dat elke dag ongeveer 0,34 kWh. Na 365 dagen loopt dat op tot 125 kWh of 25 euro per jaar.
  Ongeveer ¾ van dit verbruik is sluipverbruik of stand-byverbruik. Sommige decoders hebben een energiestand die het verbruik beperkt tot ongeveer 1 W. Op die manier kunt u dagelijks 0,24 kWh besparen of 87 kWh per jaar (17 euro).

  Meer info over het inschakelen van die slimme energiestand:
  voor telenettoestellen
  voor belgacomtoestellen

  Een nieuw tv-toestel nodig? Weet dat een led-tv veel zuiniger is dan een plasma-tv. Nieuwe televisies moeten voorzien zijn van een energielabel dat het verbruik aangeeft. De gegevens op dat label zijn gebaseerd op de fabrieksinstellingen (“home mode”), maar die geven niet altijd de beste beeldkwaliteit. Als u de instellingen aanpast, zal uw televisie meestal meer elektriciteit gebruiken.

Views: 235

De Tijd van de verandering

Mijn Beste Klanten, Vrienden en Ex. Klanten.

Ten eerste zal ik zichzelf nog een keer voorstellen: Ik ben Petr Podobrikhin.

Kent u me noch?

Een tijdje geleden hebben we elkaar gezien.  Meestal bij u thuis. Ik was langs gewest voor uw diensten goedkoper te maken. Meestal dat gelukt was maar soms ook niet echt.

Dat was in de jaren 2010 – 2019 Nu is 2020.

Mijn ervaring in diensten veel gegroeid en heb ik nu een speciale website gemaakt voor jullie zijn gemakkelijkheid. Waar kunt u nakijken uw huidige energiecontracten en direct zien de vergelijking met een andere leverancier.

Bovendien vorige maand was een maand met de goedkoopste prijzen van stroom en gas. Op deze maand mei prijzen zijn even gestegen maar niet zo kritisch.  Op 0.0033€/kWh heeft gestegen volgens prijzen van olie op de markt.

Wat is betekend voor Jullie?

Rode lijn is de huidige prijs van energir en gas. Blauw lijn is de hoogste prijs.  Groene pijl toont u uw besparing en de staat nu op de maximum mogelijkheid!!!

In praktijk als nu teken een contract voor het volgende jaar, u mag genieten op de laagste prijs voor volgend jaar.

Is er sterk aanraden voor de mensen die denkt: ik heb al jaren een goede leverancier en zal niets veranderen.

Iedere leverancier zal goed zijn voor maar eerste jaar. Omdat heeft een korting aan u aangeboden. Na de eerste contractuelen jaar deze korting walt weg en u betaald standaard prijzen van de markt bij uw leverancier.

Wat is betekend voor u? U betaal voor kortingen te dekken op de nieuwe klanten van uw goede leverancier. Niet leuk hé?

Stel ik u voor: neem in de hand uw jaarafrekening en surf naar ENERGIEADVISOR.BE maak een vrijblijvend vergelijking met verschillende leveranciers van GROENE energie en gas en mocht u voor het volgende jaar genieten!

Voor nog meer besparing op verwarming van uw eigen huis niet te vergeten ons winkel bezoeken en nog 50% besparen op gas door een pelletkachel cv of houtkachel cv bij te zetten..

Welkom!

 

Views: 242

De lage prijzen zal niet lang blijven!

In het vorige maanden prijzen van olie zijn enorm gezakt door olieprijs conflict en pandemie. Maar in deze maand mei zie we al de prijzen van olie gaat even omhoog en energie prijzen zijn ook gaan opvolgen. Dat is betekend nu zijn de tijd om deze laagste prijs aanpakken voor toekomstige periode van een jaar. Momenteel de laagste vaste prijzen van gas en elektriciteit  heeft onze partner MEGA. Voor zelfstandigen raad ik kijken op Essent zijn pagina op onze site. Omdat de prijzen voor onze zelfstandige klanten heeft nog wat extra kortingen! U kunt makkelijk vergelijking maken op verschillende leveranciers en maken een de juiste keuze. Welkom op energieadvisor.be

Uw Energieadvisor.be TEAM

Views: 7

Cart
Your cart is currently empty.