De Tijd van de verandering

Mijn Beste Klanten, Vrienden en Ex. Klanten.

Ten eerste zal ik zichzelf nog een keer voorstellen: Ik ben Petr Podobrikhin.

Kent u me noch?

Een tijdje geleden hebben we elkaar gezien.  Meestal bij u thuis. Ik was langs gewest voor uw diensten goedkoper te maken. Meestal dat gelukt was maar soms ook niet echt.

Dat was in de jaren 2010 – 2019 Nu is 2020.

Mijn ervaring in diensten veel gegroeid en heb ik nu een speciale website gemaakt voor jullie zijn gemakkelijkheid. Waar kunt u nakijken uw huidige energiecontracten en direct zien de vergelijking met een andere leverancier.

Bovendien vorige maand was een maand met de goedkoopste prijzen van stroom en gas. Op deze maand mei prijzen zijn even gestegen maar niet zo kritisch.  Op 0.0033€/kWh heeft gestegen volgens prijzen van olie op de markt.

Wat is betekend voor Jullie?

Rode lijn is de huidige prijs van energir en gas. Blauw lijn is de hoogste prijs.  Groene pijl toont u uw besparing en de staat nu op de maximum mogelijkheid!!!

In praktijk als nu teken een contract voor het volgende jaar, u mag genieten op de laagste prijs voor volgend jaar.

Is er sterk aanraden voor de mensen die denkt: ik heb al jaren een goede leverancier en zal niets veranderen.

Iedere leverancier zal goed zijn voor maar eerste jaar. Omdat heeft een korting aan u aangeboden. Na de eerste contractuelen jaar deze korting walt weg en u betaald standaard prijzen van de markt bij uw leverancier.

Wat is betekend voor u? U betaal voor kortingen te dekken op de nieuwe klanten van uw goede leverancier. Niet leuk hé?

Stel ik u voor: neem in de hand uw jaarafrekening en surf naar ENERGIEADVISOR.BE maak een vrijblijvend vergelijking met verschillende leveranciers van GROENE energie en gas en mocht u voor het volgende jaar genieten!

Voor nog meer besparing op verwarming van uw eigen huis niet te vergeten ons winkel bezoeken en nog 50% besparen op gas door een pelletkachel cv of houtkachel cv bij te zetten..

Welkom!

 

Views: 242