Nieuwe stap voor onafhankelijkheid

Nieuwe stap voor onafhankelijkheid

Nieuwe stap voor onafhankelijkheid voor verwarming van uw huis.

Dit is de ervaring van Zuid-Europa, waar vrijwel geen gas in woningen is. En dit is een ervaring die we voor onszelf kunnen overnemen om van de gevolgen van de energiecrisis af te komen. In feite kunnen wij er ook vanaf komen 🙂 . Ik ging door deze fase in de jaren 90. Het was hetzelfde scenario. De enige uitweg: decentralisatie en overstappen op alternatieve warmtebronnen. Ik bedoel, laat de overheid het gasspel spelen en wij gaan onze eigen weg.
Dus: de ideale combinatie van een pellet- of houtkachel die het huis verwarmt, warm water in de winter verwarmt, ook kan lekker eten koken, brood baken (en ook dat kan) en een uniek wooncomfort creëert.

 

BURNiT pelletkachel cv haard cvNieuwe stap voor onafhankelijkheid pelletkachels

Nieuwe stap voor onafhankelijkheid

En wat doen we in de zomer? Je zou denken dat weer het fornuis verwarmen tot warm water….Nee, alles is veel eenvoudiger, in de zomer kunnen we zonne-energie gebruiken om warm water te verwarmen en te gebruiken voor de douche en de keuken.

Nieuwe stap voor onafhankelijkheid Nieuwe stap voor onafhankelijkheid

Natuurlijk moet er een buffervat of minstens een boiler van 200-300-500 liter geïnstalleerd worden. Deze tank zal warm water accumuleren, dat we zullen gebruiken.
Zo, een beetje in plaatjes, voor een beter beeld van het idee.

Natuurlijk is dit een investering in uw eigen huis, maar het zal zich snel terugbetalen.

Nieuwe stap voor onafhankelijkheid

Straks u kan kijken ik onze winkel volledige set voor dat combinaties

Views: 6