Over ENERGIEADVISOR.BE BV

Over ENERGIEADVISOR.BE BV

Over ENERGIEADVISOR.BE BV

 

Het is een jong, snelgroeiend bedrijf. Het idee zelf werd geboren met de creatie van de website in 2019. Als zelfstandig ondernemer optimaliseer ik sinds 2010 de energie- en telecommunicatiekosten voor huishoudens en bedrijven. Uiteraard houd ik de energieprijzen in de gaten en toen ik de gas- en elektriciteitsprijzen in 2020 zag dalen, wist ik heel goed dat er op korte termijn een zeer grote prijsstijging zou komen. Toen ik dit moment begreep en de crisis van de jaren negentig in de Sovjet-Unie had meegemaakt, besefte ik dat de geschiedenis zich in mijn leven herhaalde. Met de ervaring om crisissituaties te doorstaan, werd besloten om in april 2023 een besloten vennootschap op aandelen op te richten. Om mensen en bedrijven in crisis te helpen. Met andere woorden, ik wil mijn ervaring met u delen. En u helpen te overleven in deze situatie. De gasprijs zal de komende 5-8 jaar niet dalen tot het niveau van 2020. En als u de media gelooft, is het al terug op dit niveau, maar de prijsgrafieken zeggen iets anders… En de prijsdaling, gebeurt alleen op de krantenpagina’s en tv-schermen…
De maandelijkse betaling voor stroom en gas is nauwelijks veranderd….

 

 

 

Hoe vindt u onze onderneming:
EHERGIEADVISOR.BE BV (link naar KBO).Adres:
Veldbrugstraat 51,
9060 Zelzate
België
De eigenaar van ENERGIEDAVISOR.BE BV

Over ENERGIEADVISOR.BE BV

Naar winkel

Views: 19