Alternatieve verwarming

verwarming op biomassa pellets

Verwarming op biomassa pellets? Waarom?

Verwarming op biomassa pellets.

Het is algemeen bekend dat er sinds oktober 2021 een energiecrisis heerst in Europa. De kosten van energie zijn meer dan tien keer zo hoog geworden. Aardgas, bijvoorbeeld, is zo duur geworden dat niet elk gezin zich verwarming kan veroorloven. Een gemiddeld gezin moet bijvoorbeeld alleen al voor het gas tussen 300 en 580 euro betalen als vooruitbetaling. Dit is extreem hoog. Gezien het feit dat het gemiddelde inkomen 1550€ bedraagt. Rekening houdend met de elektriciteits- en huurlasten, is het duidelijk dat je voor iets anders eten moet kopen.
Gezien al deze omstandigheden en persoonlijke ervaring, bied ik centrale-verwarmingsketels aan met de mogelijkheid van parallelle aansluiting op het bestaande centrale-verwarmingssysteem in uw huis. De kosten van boilers met een extra pomp voor het pompen van het systeem, met levering bij u thuis, zijn aanzienlijk lager dan de marktprijs in de zomer.
De investering in dit systeem betaalt zichzelf al in de eerste winter terug. Dit komt door het verschil in kosten tussen de aankoop van gas bij uw leverancier en de aankoop van hout bij uw plaatselijke leverancier of pellets bij ons.
Onze leveranciers zijn zich terdege bewust van de moeilijkheden die de mensen in deze situatie ondervinden en bieden hun producten tegen zeer vriendelijke prijzen aan.

Houtkachels met CV

brandhout CV kettels

Deze ketels verwarmen uw huis. U kunt elke vaste brandstof gebruiken. Hout of steenkool, bijvoorbeeld. Wanneer het fornuis op het centrale verwarmingssysteem wordt aangesloten, wordt het water in een speciale spoel verwarmd en door het centrale verwarmingssysteem gepompt om de radiatoren in het huis te verwarmen.

 
 

Naar winkel

Pelletkachels met CV

Pellet kachels

Deze ketels zullen uw huis verwarmen.
Gebruikte brandstof: Pellets gemaakt van hout en zaagsel. Wanneer het fornuis op het centrale verwarmingssysteem wordt aangesloten, wordt het water in een speciale spoel verwarmd en door het centrale verwarmingssysteem gepompt om de radiatoren in het huis te verwarmen.

Naar winkel

Pellets

Pellet

Pellets. Brandstof die wordt gebruikt om pelletketels met centrale verwarming en luchtverwarming te laten werken om huizen en flats te verwarmen. Het is een brandstof met een hoge calorische waarde en een laag verbruik tijdens de werking van de ketel. Het verbruik is afhankelijk van het vermogen van de ketel en de gewenste kamertemperatuur. Het gemiddelde verbruik is 30 kg per 48 uur. (2 zakken van 15 kg)

Naar winkel

Views: 293